Výhradní distributor značek pro ČR a SR

All Purpose Spa Brush z nylonových a kančích štětin

Dosáhněte perfektně upravených vlasů s kartáčem ze směsi nylonových a 100% kančích štětin, které přirozený maz z pokožky rozčesávají do délek vlasů a zajišťují tak jejich oslnivý lesk.

Popis produktu

Užijte si pocit upravených a lesklých vlasů s profesionálním a univerzálním kartáčem Balmain. Je tvořen směsí nylonových a 100% kančích štětin, které pomáhají přirozený maz z pokožky hlavy rovnoměrně rozčesávat do celé délky vlasů. Tím zabraňují krepatění a maštění, napravují suché vlasy a dodávají jim lesk. Zároveň tyto štětiny pokožku hlavy masírují a podporují tak krevní oběh, což vede k lepšímu růstu vlasů.

Kartáč je k vlasům šetrný a rozčesává je bez tahání. Speciálně tvarovaná a matná rukojeť pak slibuje pohodlný úchop a snadnou práci při úpravě vlasů. Kartáč je vhodný pro středně dlouhé až dlouhé vlasy a ocení jej i majitelky hustých nebo prodloužených vlasů.

Použití

Začněte s kartáčováním ve střední délce vlasů nebo pár centimetrů nad konečky. Následně postupte o pár centimetrů výše a znovu vlasy směrem ke konečkům rozčešte. Takto pokračujte až do chvíle, kdy se dostanete ke kořínkům. Poté vlasy rozčešte po celé jejich délce.

Doporučení

Při práci s kartáčem pohybujte fénem směrem dolů, a stále udržujte fén i kartáč v pohybu. To vám pomůže dosáhnout hladkého, lesklého povrchu a také nedojde k poškození kartáče ani vlasů. Tělo kartáče se zahřeje už samotným procesem stylingu. Dlouhodobé a soustředěné teplo může způsobit, že bude tělo kartáče přehřáté.

Nevystavujte kartáč dlouhodobému přímému a žhavému vzduchu z fénu, protože to může způsobit, že některá místa se přehřejí, poškodí a to zničí štětiny.

Dostupnost Skladem
Možnosti doručení
Kód: BRUSH SPA ALL PURPOS
1 690 Kč
All Purpose Spa Brush z nylonových a kančích štětin
balmain-all-purpose-spa-brush-kartac-na-vlasy
Tip

Užijte si pocit upravených a lesklých vlasů s profesionálním a univerzálním kartáčem Balmain. Je tvořen směsí nylonových a 100% kančích štětin, které pomáhají přirozený maz z pokožky hlavy rovnoměrně rozčesávat do celé délky vlasů. Tím zabraňují krepatění a maštění, napravují suché vlasy a dodávají jim lesk. Zároveň tyto štětiny pokožku hlavy masírují a podporují tak krevní oběh, což vede k lepšímu růstu vlasů. Kartáč je k vlasům šetrný a rozčesává je bez tahání. Speciálně tvarovaná a matná rukojeť pak slibuje pohodlný úchop a snadnou práci při úpravě vlasů. Kartáč je vhodný pro středně dlouhé až dlouhé vlasy a ocení jej i majitelky hustých nebo prodloužených vlasů.

 

POUŽITÍ

Začněte s kartáčováním ve střední délce vlasů nebo pár centimetrů nad konečky. Následně postupte o pár centimetrů výše a znovu vlasy směrem ke konečkům rozčešte. Takto pokračujte až do chvíle, kdy se dostanete ke kořínkům. Poté vlasy rozčešte po celé jejich délce.

 

UPOZORNĚNÍ:
Nevystavujte kartáč dlouhodobému přímému a žhavému vzduchu z fénu, protože to může způsobit, že některá místa se přehřejí, poškodí a to zničí štětiny.

DOPORUČENÍ:
Při práci s kartáčem pohybujte fénem směrem dolů, a stále udržujte fén i kartáč v pohybu. To vám pomůže dosáhnout hladkého, lesklého povrchu a také nedojde k poškození kartáče ani vlasů. Tělo kartáče se zahřeje už samotným procesem stylingu. Dlouhodobé a soustředěné teplo může způsobit, že bude tělo kartáče přehřáté.

Doplňkové parametry

Kategorie: Balmain Hair
vlasy: nástoje a pomůcky
nástroje: kartáče
určeno pro: unisex
5
6x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
5
JR Avatar autora | 13.12.2023
Perfektní kartáč ,rozčeše vlasy, chrání před teplým vzduchem z fénu, vlasy jsou krásně hladké a lesklé
5
D Avatar autora | 3.3.2022
Jak je možné, že jsem o něm tolik let netušila? Nejlepší kartáč na lehce vlnité, dlouhé vlasy se sklonem ke krepatění. Manžel nechápal, proč ho potřebuji, když ale viděl ten objem po rozčesání, pochopil...
5
KK Avatar autora | 8.10.2021
Nejlepsi kartac na foukanou, ktery jsem kdy mela ❤️
5
LD Avatar autora | 12.2.2021
Univerzální a skvěle se hodí pro různé typy vlasů.
5
EP Avatar autora | 15.7.2020
Super kartáč na vlasy!
Nevyplňujte toto pole:
Čištění kartáče 25.9.2022 18:02
Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe čistit tento kartáč? Nikdy jsem nepoužívala kartáč ze směsi nylonových a kančích štětin. Děkuji za radu.
Odpovědět
Dostupnost 12.1.2022 21:37
Kdy bude prosim kartac opet dostupny?
Odpovědět